друкувати


Протягом минулої доби на Прикарпатті надійшло 20 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-17 05:51:18
Протягом минулої доби у міськрайоргани внутрішніх справ краю надійшло 20 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі зґвалтування, 4 пограбування, 6 крадіжок, випадок хуліганства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 16 злочинів. Чотири рази з незаконного обігу вилучалися наркотичні. У сфері економіки задокументовано 3 злочини.

Співробітники івано-франківської міліції затримали грабіжника. 25-річний івано-франківець обґрунтовано підозрюється у скоєнні трьох пограбувань мешканців обласного центру. Так, минулої суботи зловмисник зайшов до чужої оселі та силоміць заволодів мобільним телефоном власника. В іншому випадку грабіжник напав на перехожого та силоміць заволодів барсеткою, в якій знаходилися гроші та пістолет травматичної дії, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Тим часом у Тисменицький райвідділ міліції звернувся мешканець Івано-Франківська із повідомленням про викрадення сумки з документами. Чоловік залишив барсетку без нагляду у кафе. В ході перевірки з’ясувалося, що до вчинення злочину доклав руки 52-річний житель Коломийського району.

У поле зору працівників калуської міліції потрапили двоє молодиків 18 та 22-річного віку, які спромоглися викрасти з території одного з місцевих підприємств двадцять метрів металевої труби.

Ще одного "металевого" злодія затримали городенківські оперативники. 52-річний мешканець району підозрюється у викраденні з місцевого сільськогосподарського кооперативу металевих решіток.

У Тлумацькому районі співробітники підрозділу боротьби з економічною злочинністю виявили підпільний цех з виготовлення неліцензійної аудіовізуальної продукції. Правоохоронці виявили понад сто контрафактних дисків та комп’ютерну техніку, на якій виготовлялася неліцензійна продукція.

У Галицькому районі за порушення законодавства у сфері обігу наркотиків міліціонери затримали 30-річного жителя обласного центру. У чоловіка виявлено та вилучено марихуану, яку він зберігав з метою збуту. Минула доба, на щастя, обійшлася без дорожньо-транспортних пригод.

Обговорити на форумі