друкувати


2009-й — Рік молоді

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-17 11:15:03
На виконання Указу Президента та розпорядження голови ОДА голова райдержадміністрації Михайло Вінтоняк підписав розпорядження "Про заходи щодо підготовки та проведення у 2009 році на території району Року молоді".

Передбачається організувати та провести: районний форум молодіжних громадських організацій "Молодь України: стан, проблеми, шляхи їх вирішення" за участю представників органів влади; перший етап молодіжної патріотичної науково-пізнавальної програми "Чорний ліс-2009"; районний фестиваль для дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Повір у себе"; дитячий фестиваль естрадної пісні "Карпатські соловейки", "Барви весни"; молодіжний пісенний фестиваль творчості "Сузір’я", присвячений Дню студента.

Серед важливих завдань — сприяння соціальній адаптації, зайнятості та розвитку підприємницької діяльності молоді і проведення семінару "Як започаткувати власну справу". При відділі у справах молоді та спорту буде створено громадську приймальню.

Також велику увагу належить приділяти формуванню у молоді усвідомлення вести здоровий і безпечний спосіб життя; підтримці молодих сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах; попередженню дитячої бездоглядності; розвитку сімейних форм виховання дітей.

На засоби масової інформації покладено обов’язок широко висвітлювати заходи з підготовки та проведення на території району Року молоді.

Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі