друкувати


Спроба згвалтування 75-річної бабусі привела до її смерті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-14 02:51:22

На Луганщині за жорстоке вбивство пенсіонерки затримано робочого плиточника. Будівельника підозрюють у невдалій спробі згвалтування бабусі. Щоб сховати сліди злочину, він задушив жінку її власними панчохами.

Загиблій жінці було сімдесят п'ять. Молодому чоловікові вона годилася в бабусі. На тілі загиблої експерти не виявивили явних слідів насильства. Причина смерті, як з'ясувалося, була захована у роті. Криміналісти при огляді тіла загиблої з ротової порожнини дістали дві жіночі капронові панчохи.

Зі слів затриманого, у літньої сусідки він робив ремонт у будинку. Коли настав час розплачуватися, пенсіонерка налила чоловікові чарку горілки і дала гроші за роботу. Після дози алкоголю майстер запропонував бабусі згадати молодість і ... зайнятися з ним сексом, причому нетрадиційним. Пенсіонерка грайливості плиточника не зрозуміла і почала виганяти збоченця з свого будинку. Хлопець спробував взяти жінку силою, однак це у нього не вийшло. Тоді злякавшись відповідальності за спробу згвалтування, будівельник заштовхати жінці в рот панчохи, від задухи старенька незабаром померла.

Збоченця будуть судити за спробу згвалтування 75-річної бабусі і нанесення тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. У камері він буде не один. Пару луганчанину складе інший збоченець з Донецька, який перед вбивством згвалтував 7-річну дівчинку, повідомляють Надзвичайні події.

Обговорити на форумі