друкувати


Найвродливішого українця визначить Ксенія СОБЧАК

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-14 02:14:18

Ксенія СОБЧАК визначить найвродливішого українця. 28 лютого 2009 року в Національному палаці Україна в Києві відбудеться четверта щорічна церемонія нагородження переможців номінації Найвродливіші люди України 2008 за версією журналу VIVA!.

Ведучою церемонії стане відома російська телеведуча і світська левиця Ксенія СОБЧАК.

Найвродливіших українців оберуть з 50 знаменитих особистостей України - 25 жінок і 25 чоловіків. Номінантів обрали шляхом голосування читачів журналу Viva!. Серед найбільш активних учасників голосування під час гала-концерту розіграють автомобіль Mitsubishi Colt.

Вперше за історію конкурсу представники ЗМІ зробили прогноз результатів голосування. Журналіст, думка якого співпаде з офіційним результатом, який оголосять на гала-концерті, отримає цінний подарунок від журналу VIVA!.

На церемонії виступлять Ірина БІЛИК, Ані ЛОРАК, Тіна КАРОЛЬ, Андрій ДАНИЛКО, Наталія МОГИЛЕВСЬКА, Світлана ЛОБОДА, Віталій КОЗЛОВСЬКИЙ, ЛАМА, Потап і Настя КАМЕНСЬКИХ.

Режисером-постановником шоу виступив український режисер і кліпмейкер Алан БАДОЄВ.

Нагадаємо, минулого року найвродливішими людьми України назвали співачку Тіну КАРОЛЬ і телеведучого Савіка ШУСТЕРА. У 2007 - Наталя МОГИЛЕВСЬКА та Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, а в 2006 - Ані ЛОРАК і Святослав ВАКАРЧУК, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі