друкувати


"Галатасарай" отримав згоду від Луческу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-14 01:29:18

Відразу кілька турецьких видань повідомляють про те, що наставник "Шахтаря" Мірча Луческу дав свою принципову згоду на те, щоб очолити турецький "Галатасарай" з наступного сезону.

Повідомляється, що домовленість була досягнута 2 лютого, на вечері Луческу і президента "Галатасарая" Адна Полат. На зустрічі також були присутні менеджери стамбульського клубу Халдун Устінел і Мурат Устундаг.

Поганий старт "Галатасарая" у внутрішній першості підштовхнув керівництво клубу до заміни наставника Міхаеля Скіббе. Зробити тренерську рокіровку стамбульці планували ще восени, але виступи "Шахтаря" під керівництвом Мирчи Луческу в єврокубках поки поставили хрест на цій затії. І от, цього літа пришестя Містера на посаду головного тренера "Галатасарая" може стати реальністю, повідомляє Террикон.

На даний момент сторони зійшлися на тому, що Луческу буде запропонований контракт за схемою "2+1". Румунський фахівець вже почав продумувати кадрову політику "Галатасарая" на наступний сезон - за його словами, будь-яких революційних заходів не потрібно, достатньо буде лише 2-3 придбання.

Обговорити на форумі