друкувати


Школа Влада ЯМИ на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-12 04:23:39

2 березня з ініціативи мешканки Івано-Франківська Ганни Крисюк в обласному центрі Прикарпаття відкриється танцювальна школа Влада Ями.

А 11 лютого сам учасники проекту "Танці з зірками" прибув до міста, аби підібрати викладачів, які працюватимуть у його школі. Ідея створення першого в Україні закладу виникла під час листопадового Галицького балу. Тоді до нього підходило чимало людей з проханням навчити танцювати. Звісно, ідею про відкриття школи в Івано-Франківську Влад сприйняв не зовсім серйозно, та й від столиці до Карпат чимала відстань. Проте настійливість і виваженість Ганни зробили свою справу.

У школі навчатимуться всі бажаючі незалежно від віку. Влад переконаний, що опанувати мистецтво танцю може будь-хто, було би тільки бажання. Безкоштовними заняття будуть для десятьох дітей-сиріт і хворих на цукровий діабет. Решту, віком до 15 років, платитимуть щомісячно 300 гривень, дорослі - 400.

На відкритті школи перше заняття проведе сам Влад, який пообіцяв мінімум раз на місяць займатися з прикарпатцями. "У школі Влада Ями буде викладати Влад Яма, інакше я не бачу сенсу існування такої школи",-- сказав відомий танцівник. Окрім нього в Івано-Франківськ приїздитимуть його друзі, відомі укрїнські хореографи. Запис на заняття розпочинається вже сьогодні. В перспективі Яма хоче відкрити такі школи і в інших містах України.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі