друкувати


На Прикарпатті надійшло 23 заяви і повідомлення про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-12 01:58:43

Протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ краю надійшло 23 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі 8 крадіжок, по 2 випадки заподіяння тілесних ушкоджень та хуліганства. Водночас міліція краю розкрила 16 злочинів. Задокументовано 4 наркозлочини та 5 злочинних проявів у сфері економіки.

Співробітники калуської міліції затримали молодого чоловіка, якого обгрунтовано підозрюють у вчиненні крадіжки. Як встановлено, 23-річний калушанин наприкінці січня викрав ноутбук з приміщення крамниці, куди проник шляхом зламування замка у вхідних дверях. У затриманого вилучено речові докази, які вказують на його причетність до злочину, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

У Коломийському районі встановлено особу підозрюваного у крадіжці з сільського будинку. З’ясувалося, що 30-річний місцевий житель таємно пробрався до будинку односельчанки заради 11 пляшок горілки та трьох пляшок вина. Наразі перевіряється його причетність до вчинення інших майнових посягань.

Інший житель Коломийщини потрапив у поле зору правоохоронців у якості підозрюваного у заподіянні тілесних ушкоджень мешканцеві сусіднього Снятинського району. Останнього після конфлікту з 25-річним коломиянином доправили до лікарні з серйозними ушкодженнями внутрішніх органів.

За хуліганські витівки вочевидь доведеться відповідати 30-річному мешканцеві Рогатинського району. Молодик напередодні втратив контроль над своїми емоціями, відтак наслідком цього стало пошкодження ним кіоску у своєму селі. Заподіяні збитки оцінюються сумою у півтори тисячі гривень.

В Івано-Франківську учора працівники міліції припинили злочинну діяльність ще одного розповсюджувача наркотиків. Оперативники затримали відразу після наркооборудки з марихуаною 22-річного івано-франківця. У нього вилучили гроші, здобуті продажем наркотиків, а також пристосування для вживання наркозілля.

Тим часом іншого жителя обласного центру правоохоронці затримали з наявним – в салоні автомобіля під керуванням 30-річного чоловіка було виявлено та вилучено пакет з 400 грамами марихуани, що також призначалася для збуту.

Відрадно, що минула доба на автошляхах Прикарпаття знову не позначилася людськими жертвами – не зареєстровано жодної аварії з потерпілими.

Обговорити на форумі