друкувати


Стоматолог "лікував" марихуаною

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-11 02:56:43

Працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Івано-Франківській області в ході здійснення заходів, спрямованих на викриття осіб, що намагаються заробляти продажем наркотичних речовин, протягом останньої доби затримали двох збувальників марихуани. Зокрема, в одному з сіл у Коломийському районі затримано з наявним 29-річного чоловіка, який поставляв марихуану в Коломию. У підозрюваного в наркозлочинах вилучено припаси "трави", які він не встиг реалізувати, а також гроші, виручені за збут.

Натомість в обласному центрі в поле зору правоохоронців потрапив 22-річний фахівець зі стоматології, який приватну лікарську практику розпочав одночасно з несумісним заняттям – збуванням марихуани. Молодого чоловіка затримали після того, як він підраховував гроші, отримані за збут кількох "порцій" наркозілля. Зароблені 600 гривень виллються лікареві-початківцю не лише втратою репутації, але й притягненням до кримінальної відповідальності з перспективою позбавлення волі щонайменше на 3 роки.

Зусиллями прикарпатської міліції з початку цього року в аналогічних злочинах, пов’язаних зі збуванням наркотиків і наркотичних речовин, викрито два десятки осіб, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі