друкувати


Обявлено конкурс на кращий проект меморіалу ГОНГАДЗЕ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-10 05:05:02

Головне управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Київської міської державної адміністрації оголосило конкурс на кращий проект меморіального комплексу пам'яті загиблого журналіста Георгія ГОНГАДЗЕ.

До участі в конкурсі управління запрошує фахівців та авторські колективи, які здатні подати на конкурс проекти, що відповідають його умовам.

Управління зареєструє учасників конкурсу і видасть конкурсну документацію з 10:00 до 16:00 12 лютого.

Сам конкурс триватиме з 12 лютого до 12 червня. Кількість учасників конкурсу не обмежена.

За результатами конкурсу журі планує обрати 1 кращу проектну пропозицію, за яке його автор отримає премію в розмірі 80 тисяч гривень.

А мер Києва Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ заявив, що має намір ініціювати конкурс на кращий проект меморіалу ГОНГАДЗЕ з виплатою премії переможцю за власний рахунок. Планувалося, що меморіал буде встановлено у сквері по вулиці Червоноармійській, а в основі його буде пам'ятник, встановлений там раніше.

22 грудня Київміськадміністрація встановила і відкрила пам'ятник ГОНГАДЗЕ і загиблим при виконанні службових обов'язків журналістам у сквері по вулиці Червоноармійській, (Великій Васильківській) 115-121, повідомляють Подробности.

Обговорити на форумі