друкувати


Школярку гвалтували всю ніч

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-10 03:45:57

На Хмельниччині міліція намагається врятувати від народної розправи двух сорокарічних гвалтівників. Ці мужики, будучи на підпитку, закрили у багажнику своєї машини місцеву восьмикласницю. Коли у них "виникало бажання", дівчинку витягували з авто, били, а потім гвалтували.

Оргія продовжувалась всю ніч. Дівчина була шкільною подругою дочки одного з збоченців, саме тому вона і зайшла до неї в гості. Коли стемніло, батько приятельки запропонував підвезти дитину додому. З собою взяв ще й напарника, такого ж сорокарічного сексуально стурбованого мужика.

У машині "пристойні" батьки перетворилися на тварин. Заступник начальника Городоцького райвідділу міліції Віктор ЗОЗУЛЯ, повідомив подробиці тієї ночі. Катаючись по місту, "батьки сімейств" витягли підлітка з машини, кинули в багажник, самі почали пити горілку прямо в машині. Потім почали їздити по місту в пошуках розваг.

У якийсь період, один з перелюбів запропонував порозважатись з дівчинкою. Її витягнули з машини, побили і вже з побитою, вступили, кажучи офіційною мовою, в статевий зв'язок неприродним способом. Насолодилися, дитину знову побили і кинули назад в багажник. Згвалтування і побої тривали всю ніч.

Мужики катались нічним містом і пиячили, а коли знову відчували "амурне" бажання, витягувати школярку з багажника, і знову били, і знову гвалтували. Вирватися з рук збоченців підліткові вдалося дивом.

Дома вона з'явилася під ранок, повністю оголеною. Після побоїв та знущань дівчинка довго не могла розповісти батькам, що з нею сталося.

У відношенні затриманих порушено кілька кримінальних справ. Сексуальних "героїв" звинувачують у катуванях і згвалтуванні, а також незаконному позбавлення волі.

Нагадаємо, в Рівненському СІЗО загинув підозрюваний в згвалтуванні дитини. Смерть настала від численних побоїв і переломів під час досудового слідства. Одна з версій: "насильника" покарали співкамерники, повідомляють Надзвичайні події.

Обговорити на форумі