друкувати


Не забувайте сплатити курортний збір

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-10 11:13:51

Одним з видів місцевих зборів, що поповнюють бюджет м.Яремче – є курортний збір. Платниками курортного збору є громадяни, котрі прибувають в курортну місцевість: туристи, відпочиваючі.

Розмір сплати курортного збору: 1,70 грн. з осіб, що проживають в готелях, оздоровчих закладах, санаторіях, спортивних базах, приватних пансіонатах, на приватному секторі, палаткових містечках, наметах, автомашинах, тощо,

Відповідальність за повнотою, правильністю утримання та перерахування до місцевого бюджету курортного збору з приїзджих осіб покладено на керівників, головних бухгалтерів та власників зазначених закладів.

Шановні жителі Яремчанського округу, якщо у вашому господарстві (будинках, квартирах) зупинилися приїзджі громадяни, просимо забезпечити сплату курортного збору до місцевого бюджету за перебування в курортній місцевості.

Звільняються від сплати курортного збору: інваліди, пенсіонери, діти, ветерани війни, особи, що зазнали політичних репресій, а також "чорнобильці", тощо, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Шановні відпочиваючі, перебуваючи в мальовничому куточку Карпат, поважайте "бюджетні" інтереси місцевих жителів, сплатіть символічну суму курортного збору. Кошти з місцевого бюджету використовуються для потреб та розбудови Яремчанського регіону – "перлини" Українських Карпат.

Обговорити на форумі