друкувати


Злочинців допоміг знайти Айк

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-10 10:20:15

Співробітники Галицького райвідділу міліції, що на Івано-Франківщині, затримали трьох молодих осіб, яких підозрюють у вчиненні низки крадіжок з торгових закладів і помешкань громадян у місті Бурштині, а також сусідній Львівській області.

Як уже встановлено, останнього разу в Бурштині зловмисники посеред ночі проникли в помешкання будинку напреш ому поверсі і викрали телевізор.

Що прикметно, у встановленні осіб злодіїв оперативникам неабияк прислужився міліцейський пес Айк, який зумів "узяти" слід з асфальту і надалі привів кінолога до будинку, в якому проживали двоє братів-співучасників крадіжки.

Тих удома не було, проте невдовзі міліціонери з’ясували ймовірне місце перебування розшукуваних. За одним з них довелося їхати в Тернопільську область. 17-річний затриманий зізнався у вчиненні крадіжки телевізора. Юнака, його старшого брата, а також ще одну особу зі Львова працівники галицької міліції свого часу вже затримували за вчинення двох крадіжок з торгових закладів.

Враховуючи їхній неповнолітній вік, крадійчуків на період розслідування кримінальної справи не заарештовували. На жаль, таку поблажливість хлопці належно не сприйняли, наважившись на чергову крадіжку. Попри це з’ясовано причетність затриманих до скоєння двох квартирних крадіжок у жовтні минулого року у Львові, повідомляє прес центр УМВС в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі