друкувати


Чемпіонат України. Міні-футбол

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-09 10:36:29

Матч у Городенці ("Освіта" (Городенка) — "Прикарпаття" (Коломийський район) 3:5) зібрав велику глядацьку аудиторію. Це при тому, що вхід до залу, де відбувався матч, платний. Відрадно, що серед вболівальників була й група підтримки гостей, а саме приїхали любителі футболу з Гвіздця, Коломиї, П’ядик.

Як і очікувалося, з перших хвилин господарі організували шквал атак на ворота, які вміло захищав Андрій СИНЧИШИН. І тільки один раз у першому таймі м’яч пересік лінію воріт прикарпатців. Коломияни небезпечно контратакували, але на перерву команди пішли з рахунком 1:0 на користь Городенки.

Другий тайм виявився переповненим драматизму і спортивної боротьби. Вже на початку тайму після багатоходової комбінації Павло ТИМЧУК зрівняв рахунок. Гра вирівнялася. До завершення матчу залишалося десять хвилин. Городенківці пішли на відчайдушний штурм воріт суперників і після невимушених помилок захисників за одну хвилину двічі вразили ворота гостей. Трибуни шаленіли. Неймовірний крик і свист гримів у залі Городенківської ДЮСШ. Прикарпатці взяли хвилинний тайм-аут. Перепочили. Перебудували свої ряди і заграли так, наче відлагоджений роками монолітний ансамбль. У гравців виходило все — швидкі комбінації, точні передачі, сильні удари, гра на випередження. Городенківці знітилися від потужної гри коломиян і голи-красені, наче з рогу достатку, посипались у ворота досвідченого воротаря Володимира БАТУРИ. Спочатку невгамовний ТИМЧУК впіймав у повітрі м’яча і не лету з розвороту вколотив його під перекладину, а потім Роман ГАВРИЛЮК промчав з м’ячем через весь майданчик по черзі обіграючи один за одним усю четвірку освітян, а потім ще й воротаря, і зрівняв рахунок — 3:3!

Не встигли городенківці отямитись, як ТИМЧУК забив четвертий гол. До кінця матчу залишалося дві хвилини. Освітяни випустили замість воротаря п’ятого гравця і за допомогою арбітрів кинулися на завершальний штурм воріт прикарпатців. Але коломияни не тільки вистояли, але й, перехопивши м’яч, Тарас БУДЖАК з власного карного майданчика влучив точним ударом у порожні ворота господарів, забивши останній цвях у домовину поразки городенківської "Освіти".

Проявивши характер і волю до перемоги, команда ФОСК "Прикарпаття" здолала минулорічних чемпіонів — "Освіту" на їхньому майданчику і тепер готується до домашніх поєдинків з івано-франківським "Ураганом" (7 лютого) і тернопільським "Банкіром" (15 лютого).

Автор: Василь БУДЖАК
Джерело: "Вільний голос" для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі