друкувати


Минулої доби на Івано-Франківщині зареєстровано 4 пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-05 03:08:35

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області минулої доби на Івано-Франківщині зареєстровано 4 пожежі, одна людина врятована.

4 лютого ввечері сталася пожежа у підвалі однієї із дев’ятиповерхівок по вулиці Галицькій, що в обласному центрі. Вогнем знищено матрац. Через сильне задимлення у підвальному приміщенні рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Під час гасіння пожежі працівниками пожежно-рятувальної служби було врятовано 39-річного чоловіка без постійного місця проживання, якого з діагнозом «отруєння чадним газом» каретою швидкої медичної допомоги було доставлено в міську центральну лікарню. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем з боку потерпілого.

Вніч на 5 лютого у Новоселиці Долинського району загорівся житловий будинок. Вогнем було пошкоджено частково дах помешкання. Уже за декілька годин у Вербилівці Рогатинського району сталася пожежа в приміщенні металевого вагончика шиномонтажу, що належить одному із місцевих приватних підприємців. Вогнем було знищено частково обшивку вагончика, пошкоджено шиномонтажне обладнання. Причина пожежі - залишений без нагляду саморобний опалювальний прилад (боржуйка).

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 120 пожеж, 11 осіб загинуло, повідомляє ГУ МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі