друкувати


На Коломийщині звітують аматори

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-05 09:33:42

У селі Кобилець відбувся творчий звіт аматорів художньої самодіяльності, присвячений Різдву Христовому, "Ясен світ коляди". Виступили аматори вокального жіночого ансамблю та учасники гуртка художнього читання. Сільський голова Микола Фелісєєв щиро подякував аматорам та всім присутнім у залі.

Відбувся творчий звіт Шепарівського клубу і бібліотеки перед населенням, присвячений 90-й річниці соборності України. Виступили вокальні ансамблі дівчат та хлопців, тріо, дует, солісти. Відбулась також виставка майстрів та викладка літератури "Моя Україна прекрасна, пісень і волі сторона".

У Торговиці відбувся творчий звіт сільських аматорів та бібліотеки. На доброму професійному рівні виступив народний аматорський хоровий колектив у супроводі оркестру (керівник концертмейстер – Дмитро Мачошак). Були представлені чоловічий та жіночий вокальні ансамблі, дуети, тріо та солістки Наталія Сікорська (завклубом). Завбібліотекою представила викладку літератури до 100-річчя Степана Бандери, а також була представлена виставка робіт на релігійну тематику вишивальниці Марії Курчій, повідомляє Прес-служба РДА.

Обговорити на форумі