друкувати


"WPROST": Дональд ТУСК - Людина Року - 2008

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-03 01:54:09

Прем'єр Дональд ТУСК став "Людиною Року – 2008" за версією польського тижневика "WPROST".

Керівник уряду підкреслив, що ця відзнака багато для нього означає, тим більше, в скрутні часи: "Я став "Людиною року" за версією тижневика "WPROST", видання, яке часто буває дуже критичним щодо моїх дій та дій моєї команди. Це – подвійна радість, адже означає, що в цей нелегкий час світової кризи мої дії викликають елементарну довіру".

Прийнявши нагороду, прем'єр зазначив, що відзнака тижневика "WPROST" є для нього великою честю. Дональд ТУСК додав, що найближчі 12 місяців не будуть для нього роботою задля наступної нагороди, а виснажливою працею, аби зменшити вплив світової кризи на поляків. Голова уряду згадав слова Вінстона ЧЕРЧИЛЛЯ, який у добі кризи у Великій Британії обіцяв королеві та своїм співвітчизникам лише кров, сльози та піт.

"Людина Року" - це нагорода, що присуджується тижневиком "WPROST" особі, яка спричинила найбільший вплив на політичне, економічне та громадське життя держави. 2007 року відзнаку отримав тренер нераціональної збірної з футболу Лєо БЕЕНГАККЕР, повідомляє Польське радіо.

Обговорити на форумі