друкувати


Протягом двох останніх діб надійшла 21 заява про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-02 03:07:08

Протягом двох останніх діб у міськрайоргани внутрішніх справ краю надійшла 21 заява і повідомлення про злочини, в тому 8 крадіжок та один випадок хуліганства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 17 злочинів. Задокументовано 6 порушень антинаркоманійного законодавства. У сфері економіки викрито 2 злочинних прояви.

Зокрема, співробітники патрульної служби міліції в Івано-Франківську у суботу затримали особу, яку обґрунтовано підозрюють у скоєнні крадіжки. 40-річний мешканець одного з сіл Надвірнянщини на одній з вулиць міста примудрився викрасти з кишені куртки перехожого чоловіка мобільний телефон. У затриманого вилучено речовий доказ скоєного злочину.

У Коломийському районі в міліцію звернувся місцевий житель, з помешкання якого зловмисники уночі викрали домашнє майно. Зламавши віконну раму, односельчани потерпілого віком 21 та 22 роки поцупили три килими та господарський інструмент. До речі, обидва підозрюваних вже мають судимості за майнові злочини.

Крадіжку з сільського будинку розкрили напередодні галицькі міліціонери. Як з’ясувалося, телевізор та електроінструменти з чужої оселі викрав 33-річний мешканець обласного центру.

За підозрою у крадіжці затримано й 32-річного долинянина. Як наразі відомо, чоловік кілька днів тому з приміщення, де проводиться ремонт, викрав комплект кахелю та бензопилу. Зараз перевіряється його причетність до вчинення інших злочинів.

Інший мешканець Долинського району потрапив у поле зору працівників міліції через незаконні оборудки з наркотичною речовиною. Оперативники задокументували факти збуту 20-річним юнаком марихуани.

Тим часом в іншому населеному пункті цього ж району співробітники міліції викрили місцеву жительку, яка торгувала фальсифікованим спиртним. У помешканні 58-річної жінки виявили як готову до продажу підроблену горілку, так і сировину для її виготовлення.

На автошляхах Прикарпаття зареєстровано 2 дорожньо-транспортних пригоди, в яких двоє людей отримали травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі