друкувати


Сьогодні самий романтичний день у році

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-31 02:22:09

Британські дослідники з'ясували, що 31 січня є самим "врожайним" днем у році за кількістю перших побачень, оскільки пік активності тих, хто знаходиться в пошуку, припадає саме на цей день.

Дослідження, за результатами якого експерти прийшли до такого висновку, було проведено самим великим в Європі онлайн-сервісом знайомств - PARSHIP.

Як стало відомо, одних британців, які мають намір влаштувати перше побачення 31 січня, налічується 2,5 мільйона. Це в три рази більше показника грудня і в два рази - будь-якого іншого місяця.

Романтичну гіперактивность європейців вчені пояснюють тим фактом, що січень стоїть на першому місці в списку "місяців розлучень". Таким чином, наступний за ним лютий стає місяцем нових відносин, які хотіли б почати чотири з п'яти опитаних відвідувачів сайту.

Цікаво, що в ході опитування 45% чоловіків і 50% жінок зізналися, що в січні відчували себе дуже одиноко.

"Ці показники відповідають нашим попереднім дослідженням. Ми знаємо, що кількість людей, які реєструються на сайтах знайомств, стрімкіше все збільшується саме в січні, - каже доктор Вікторія ЛЬЮКАТС, психолог і фахівець з взаємовідносинам підлог. - Ми також знаємо, що інтернет став самим затребуваним способом пошуку партнера ", повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі