друкувати


В туалет – через Iнтернет

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-31 12:06:33

У Венеції почнуть продавати пропуски в громадські туалети через Iнтернет, повідомляє Sky News. Нова система буде запущена 1 лютого в рамках Iнтернет-проекту Venice Connected. Вона дозволить туристам заздалегідь придбати пропуск в туалет на один день або на цілий тиждень зі знижкою.

Тим, хто замовить спеціальну карту на десять відвідувань, дійсну протягом п'яти днів, доведеться заплатити всього сім євро. Традиційний спосіб покупки обійдеться туристам на два євро дорожче. Карта на два відвідування громадського туалету (дійсна лише один день), придбана через Iнтернет, обійдеться в два євро - на один євро дешевше, ніж при оплаті на місці.

Відзначимо, що спеціальний пропуск необхідно буде купувати як мінімум за 15 днів до його використання. Влада Венеції сподіваються, що подібні заходи дозволять скоротити кількість туристів, які справляються нужду прямо на вулицях міста.

Проект Venice Connected створений для того, щоб туристи змогли самі визначати ступінь завантаженості міста. З його допомогою можна буде купувати квитки на міський транспорт, а також в деякі музеї. Додамо, що щорічно Венецію відвідують понад 20 мільйонів туристів, повідомляють Подробности.

Обговорити на форумі