друкувати


За минулу добу на Прикарпатті 28 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-30 12:47:07

Протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ надійшло 28 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 5 пограбувань, 7 крадіжок, випадок хуліганства. Водночас міліція краю розкрила 23 злочини. Викрито один злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотиків. Задокументовано 6 злочинних проявів у сфері економіки.

Співробітники богородчанської міліції за "гарячими слідами" затримали вуличного грабіжника. Минулого вечора у райцентрі на двох молодих дівчат напав зловмисник та відкрито заволодів мобільними телефонами. Як встановлено, підозрюваним у вчиненні двох грабунків виявився 18-річний мешканець району.

Аналогічний злочин з числа раніше скоєних розкрили івано-франківські оперативники. До кримінальної відповідальності притягуватиметься 20-річний житель обласного центру, який восени минулого року, застосовуючи фізичне насильство, силоміць відібрав мобільний телефон 9-річного школяра.

За підозрою у вчиненні крадіжки поле зору співробітників Галицького райвідділу міліції потрапили мешканці Львівської області. Дані особи підозрюються у викраденні документів з машини жителя району. Проводиться перевірка на причетність затриманих до вчинення інших злочинів.

У Долинському райвідділі міліції опинився 20-річний мешканець району. Як встановлено, молодик напідпитку розбив вікно у магазині та викрав 8 пляшок горілки.

Як крадіжка кваліфіковані дії 23-річного калушанина. Останній спромігся поцупити мобільний телефон в односельчанина, з яким спільно вживав спиртні напої.

У Тисменицькому районі правоохоронці задокументували факт зберігання підакцизного товару. За місцем проживання 42-річного тисменичанина було виявлено та вилучено 44 літри фальсифікованої горілки.

Протягом доби, що минула, на автошляхах Прикарпаття сталася одна дорожньо-транспортна пригода. На щастя, обійшлося без людських жертв, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі