друкувати


"Крузейро" не потрібен КЛЕБЕР

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-28 01:04:29

У найближчі години "Крузейро" сподівається вирішити всі питання про трансфер нападаючого ГІЛЬЄРМО. Питання тільки в яку країну: Іспанію, куди хотів би виїхати футболіст або в Україну, де його чекає київське "Динамо".

Пропозиція від невідомого іспанського клубу в "Крузейро" прийшла наприкінці минулого тижня. За словами президента бразильського клубу Зезе ПЕРРЕЛЛІ, запропонована сума - 10 мільйонів доларів і сторони можуть вдарити по руках у будь-який момент. Єдина проблема, форма оплати, яка не дуже підходить інвесторам, які мають рівні з "Крузейро" права на футболіста.

"Крузейро" володіє 42,5% від вартості продажу. Інвестори, а це компанія EMS Sigma Pharma, має право на такі ж 42,5%. ГІЛЬЄРМО і його агенти отримають 15%. Права на трансфер футболіста були опубліковані на прохання ПЕРРЕЛЛІ.

Паралельно тривають переговори з "Динамо". Бразильському клубу не дуже-то потрібен КЛЕБЕР, трансфер якого українці пропонують в якості доплати за ГІЛЬЄРМО і оцінюють його в шість мільйонів євро. "Крузейро" чекає від киян "чисте" пропозиція. За борги треба платити гроші. Крім цього, за словами спортивного директора Едуардом МАЛУФА, ці кошти допоможуть утримати в команді інші діаманти - ВАГНЕРА, ФАБІО і ФАБРІЦІО, повідомляє Террикон.

Обговорити на форумі