друкувати


Протягом вихідних на Прикарпатті - 22 заяви про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-26 12:55:14

Протягом вихідних у міськрайоргани внутрішніх справ краю надійшло 22 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі пограбування, 8 крадіжок, по одному факту заподіяння тілесних ушкоджень та хуліганства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 15 злочинів. Тричі з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини та один раз - зброя. Три злочини викрито у сфері економіки.

В Івано-Франківську працівники міліції в ході оперативно-розшукових заходів затримали особу, яку обгрунтовано підозрюють у грабежі. Як з’ясовано, 22-річний мешканець Богородчанського району увечері напав на перехожого, побив його та відібрав мобільний телефон. Затриманий богородчанець, до речі, вже має судимість за скоєння крадіжки.

Тим часом перевіряється причетність 20-річного івано-франківця до вчинення двох майнових посягань. Молодик, як наразі відомо, таємно проникав до чужих помешкань та викрадав побутову техніку та гроші.

Не чистим на руку виявився й 17-річний юнак з Городенківського району. Він, як з’ясувалося, в листопаді минулого року поцупив мобільний телефон у жителя сусіднього села.

На Косівщині до місцевої лікарні з рубаною раною руки та переломом ключиці напередодніі було доставлено 22-річного жителя одного з сіл. Як встановлено під час перевірки, тілесні ушкодження йому заподіяв 24-річний брат в ході суперечки, що виникла за спільним застіллям.

Схожий фінал отримав напередодні й конфлікт між братами в Надвірнянському районі. Внаслідок сутички 25-річного надвірнянця доправили до лікарні з проникаючим ножовим пораненням. Його старший на три роки брат з цього приводу змушений давати пояснення правоохоронцям.

Співробітники калуської міліції задокументували факт незаконного зберігання зброї та боєприпасів. У господарстві 38-річного місцевого мешканця було виявлено та вилучено газовий револьвер, перероблений для стрільби патронами калібру 5,6 мм, та 10 набоїв до нього.

У минулі вихідні на Прикарпатті трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій одна людина отримала травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі