друкувати


Аварій поменшало

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-23 03:57:29

За два тижні нового року працівники ДАІ зафіксували 568 порушень Правил дорожнього руху, з них 538 — грубих, 495 фотофактів про перевищення швидкості задокументовано з допомогою фотофіксуючого приладу "Візир", винесено адмінпостанов на суму 168 300 грн. 13 водіїв перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Ці справи, а також за фактами семи ДТП направлено на розгляд суду.

— Кількість виявлених порушень суттєво збільшилася, — коментує інспектор ВДАІ з дізнання Василь Саманів. — І в цьому нам допомагає відеоспостереження, прилади для вимірювання швидкості. Хоча загалом водії стали дисциплінованішими: від початку року трапилося сім ДТП, у яких шкоди зазнали тільки транспортні засоби, тоді як за аналогічний період минулого року було 17 аварій, троє людей травмовано.

За словами пана Саманіва, минулого четверга, коли була ожеледа, не зафіксовано ДТП з потерпілими, проте, як розповідали самі водії, зокрема, таксисти, упоратися з керуванням у ранковий і вечірній час було дуже складно, дехто й побив машину: занесло в огорожу чи стовп.

Автор: Квітослава СОНЯХ
Джерело: "Вільний голос" для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі