друкувати


ICQ знову змінила правила гри

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-21 03:54:19

Сьогодні частина користувачів альтернативних ICQ-клієнтів знову не змогла підключитися до мережі. За заявою розробників популярного месенджера QIP, проблема пов'язана з черговим зміною в протоколі ICQ.

"У зв'язку з черговим зміною протоколу ICQ компанією AOL неможлива робота по протоколу ICQ наступних версій QIP:" QIP Infium 9020 "і" QIP 8080 ", а також інших альтернативних клієнтів і старих версій ICQ. Оновлення буде викладено при першій можливості. Користувачі "Jabber" можуть продовжувати нормальне спілкування через "QIP Infium", - говориться в офіційному повідомленні на сайті qip.ru.

Як пише "Лігабізнесінформ", за повідомленнями з різних форумів, підключитися не вдалося також ряду користувачів клієнтів "Miranda" і "Adium".

9 грудня 2008 року компанія AOL перестала підтримувати версію ICQ - 5,1 і користувачам довелося оновлювати свої клієнти. В кінці грудня ICQ поширила звернення, в якому застерегла користувачів сервісу від використання "програм-аналогів", так як вони не підтримуються ICQ. У заяві перераховуються такі популярні клієнти як: QIP, "Jimm" (ICQ для мобільних телефонів), "Mail.ru Агент", "Miranda", "Jabber" та іннші, повідомляє Медіапорт.

Обговорити на форумі