друкувати


Коломийщина: З міліцейських зведень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-20 05:58:00

Криза не винна... Економічна криза так чи інакше зачепила всіх і кожний дає собі раду з нею як може і вміє. А ось сорокарічний мешканець Коломиї вирішив поправити своє фінансове становище, внадившись у чужі помешкання в селі П’ядики 3, 6 та 9 січня, звідки викрадав цінні речі. Навряд чи посилання на економічну кризу врятують молодика від покарання.

"Легкого" хліба закортіло і неповнолітньому коломийцю, який 10 січня відпочивав у приміщенні закладу "Гральні автомати". Скориставшись відсутністю відвідувачів, силоміць відібрав у жінки-оператора її мобільний телефон та гроші з каси в сумі 280 гривень, при цьому пошкодив гральні автомати. Проведеними оперативними заходами особу встановлено. Грабіжника доправлено у відділ міліції.

...і любов також. В одному з сіл Коломийського району біля першої години ночі 8 січня після застілля сталася трагедія.

Вочевидь, свята у цій сім’ї шанували. І за різдвяний стіл сіли, як годиться. Та біда, що чарка за чаркою та й дійшло до сварки, а відтак і до бійки, під час якої жінка нанесла своєму співмешканцю ножові поранення в область грудної клітки та лівої нирки. Від отриманих травм чоловік помер у реанімаційному відділенні ЦРЛ. За фактом порушено кримінальну справу.

Автор: Квітослава СОНЯХ
За повідомленням інспектора по роботі з населенням та громадськими формуваннями міськвідділу міліції Роксани Баранської
Джерело: "Вільний голос" для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі