друкувати


На Прикарпатті за 19 січня надійшло 15 заяв про вчинення злочинів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-20 01:07:04

Протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ надійшло 15 заяв та повідомлень про вчинення злочинів, в тому числі пограбування та 2 хуліганства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 11 кримінальних проявів. Учора викрито 2 порушення антинаркоманійного законодавства. П’ять злочинів задокументували співробітники підрозділів боротьби з економічною злочинністю.

Тяжкий злочин розкрили за "гарячими слідами" співробітники коломийської міліції. В райвідділ внутрішніх справ надійшло повідомлення від мешканки райцентру про те, що якийсь невідомець, застосувавши фізичну силу, відкрито заволодів її сумкою, в якій знаходився мобільний телефон та майже півтори тисячі гривень. За підозрою у скоєнні пограбування працівники патрульної служби затримали 25-річного коломиянина, у якого вилучили пограбоване. Наразі затриманий перебуває під вартою.

Дві крадіжки з числа раніше скоєних розкрито в Івано-Франківську. Зокрема, встановлено особу підозрюваного у викраденні сумки з грошима у продавця крамниці. Як з’ясувалося, ця крадіжка – справа рук 30-річного франківця, причетного й до інших майнових посягань.

А затриманий 44-річний житель обласного центру виявився причетним до зникнення сумки з документами з камери схову в одному з магазинів міста ще позаторік. Проти нього порушено кримінальну справу.

Двічі учора оперативники викривали факти незаконного обігу синтетичних наркотичних засобів. Йдеться, зокрема, про психотропну речовину "Амфетамін" та таблетки "Екстазі". Їх правоохоронці вилучили в одному з помешкань в Івано-Франківську та в квартирі коломиянина. Походження наркотиків наразі з’ясовується.

Як і дві попередні доби, минула обійшлася без дорожньо-транспортних пригод з людськими жертвами. Утім, учасникам дорожнього руху, зважаючи на погодні умови, слід й надалі бути надзвичайно обережними, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі