друкувати


На Коломийщині з'явився свій Паніковський

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-20 12:55:49

В одному з сіл поблизу Коломиї, що на Івано-Франківщині, дільничні інспектори міліції посеред ночі затримали 40-річного місцевого мешканця, через злодійські витівки котрого недоспали не одну ніч. Справа у тому, що з цього села за останній час в міліцію надійшло відразу кілька повідомлень про те, що з господарських приміщень зникають кури.

Майже тиждень міліціонери влаштовували засідки, щоб виявляти крадія свійської птиці. Зловмисника було затримано вдосвіта, коли він на безлюдній сільській вулиці обирав черговий об’єкт для незаконного проникнення. Згодом він зізнається, що зазвичай йшов лише в ті обійстя, де немає собак, і в час, коли з викраденим відразу можна було піти на ринок. Після вдалої крадіжки зловмисник щоразу продавав курей. Насьогодні з’ясована причетність затриманого до шести випадків порушення недоторканості житла і крадіжок майна громадян.

В ході розслідування кримінальної справи встановлено також, що в грудні минулого року цей чоловік викрав з села корову і продав її невідомому чоловікові. Дільничні інспектори вже з’ясували особу покупця, відтак вирішується питання про повернення рогатої її законним власникам, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі