друкувати


Протягом вихідних днів - 27 заяв і повідомлень про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-19 02:15:43

Протягом вихідних днів в чергові частини органів внутрішніх справ надійшло 27 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 6 крадіжок, 3 випадки хуліганства та один факт незаконного заволодіння автотранспортом. За цей час міліція краю розкрила 23 злочини, чотири рази з незаконного обігу вилучалися наркотичні засоби та двічі - зброя. У сфері економіки упродовж двох діб викрито 7 злочинних проявів.

У Калуші працівники міліції затримали місцевого мешканця, якого підозрюють у вчиненні грабежу. Як виявилося, 22-річний калушанин увечері у суботу на вулиці силоміць відібрав у потерпілого мобільний телефон. На причетність до скоєння злочину вказують й вилучені у затриманого речові докази.

Рожнятівська міліції розкрила вчинену кілька днів тому крадіжку. Зі приміщення гуртової бази зловмисники уночі викрали 12 мішків цукру. Як наразі встановлено, у вчиненні майнового посягання є підстави підозрювати двох мешканців сусіднього Калуського району. Один з них, до речі, вже відбував покарання за крадіжку.

У скоєнні щонайменше чотирьох крадіжок підозрюється 40-річний мешканець Коломийщини. Як наразі відомо, чоловік проникав до господарських обійсть односельчан та викрадав домашню птицю.

Із заявою про майнове посягання у Пасічнянське відділення міліції звернулася 53-річна франківчанка. Як повідомила заявниця, з її квартири було викрадено золоті вироби. В ході проведення перевірки з’ясувалося, що до вчинення злочину доклав руки 28-річний мешканець Тисменицького району, який перебував в потерпілої у гостях.

Як крадіжка кваліфіковані дії 36-річного жителя обласного центру. Останній спромігся поцупити з чужої кишені мобільний телефон вартістю понад дві тисячі гривень.

В Івано-Франківську працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали 42-річного жителя обласного центру, який зберігав з метою збуту наркосировину. За місцем проживання затриманого правоохоронці виявили та вилучили 9 літрів ацетильованого опію та два кілограми меленої макової соломки.

У Верховинському районі оперативники затримали 30-річного чоловіка, який зберігав при собі обріз мисливської рушниці. Тим часом снятинські міліціонери викрили 57-річного жителя району, який несанкціоновано зберігав небезпечний вогнестріл.

На автошляхах Прикарпаття упродовж вихідних було загалом спокійно. Протягом двох останніх діб не зареєстровано жодної дорожньо-транспортної пригоди.

Джерело: ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі