друкувати


В січні на автошляхах Прикапаття в 10 аваріях загинув один водій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-18 05:31:59

До світанку 15 січня з початку цього року в дорожньо-транспортних пригодах не гинули люди. На жаль, ця оптимістична статистика зазнала змін через випадок, що трапився вдосвіта на дорозі селі Город Косівського району. 18-річний водій автомобіля "Мазда-323" не врахував стан дорожнього покриття, внаслідок чого не впорався з керуванням і машина зіткнулася з електроопорою. Водій загинув на місці події, а двох пасажирок іномарки з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в Косівську райлікарню.

Ця дорожньо-транспортна пригода, а також кліматичні умови, що постійно змінюються і впливають на стан дорожнього покриття, спонукають Державтоінспекцію укотре звернутися до кожного автомобіліста з настійливим застереженням дотримуватися під час поїздок заходів безпечного руху, виконувати вказівки дорожніх знаків і правил дорожнього руху.

Загалом ситуація на дорогах Прикарпаття у плані аварійності значно краща, ніж за аналогічний період минулого року. Торік на цей час було зареєстровано 27 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких четверо осіб загинули і 37 покалічилися. Насьогодні ж в 10 аваріях загинув один водій, а в лікарнях з тілесними ушкодженнями опинилися 11 потерпілих.

Співробітники Державтоінспекції й надалі принципово реагуватимуть на факти грубих порушень правил дорожнього руху, зокрема, керування у нетверезому стані. В цьому році вже припинено рух близько 250 горе-водіїв, які дозволили собі напідпитку сісти за кермо, наражаючи на небезпеку як себе, так і інших учасників руху, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі