друкувати


Відновлено басейн у Турці на Коломийщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-17 10:31:30

У переддень Новорічних свят до Турки з’їхалося ледве не все районне керівництво, а приводом до цього стало відкриття після реконструкції сільського басейну. Власне, цей басейн важко назвати сільським, оскільки він єдиний у районі й один з найкращих в області.

Приміщення, яке входить до комплексу будівель, розташованих у центрі Турки , було за крок до занепаду. Але завдяки спільним старанням районної влади, депутатського корпусу й сільського активу в басейн, як мовиться, вдихнули друге життя.

На урочистому відкритті голова райдержадміністрації Михайло ВІНТОНЯК висловив сподівання, що в цьому басейні тренуватимуться майбутні чемпіони з плавання, які прославлятимуть Коломийщину на світовому рівні. Важливою подією 2008 року назвали відкриття басейну голова районної ради Дмитро НЕМІШ і заступник голови райдержадміністрації Мирослав МАЦЬКІВ. Сільський голова Турки Василь Оліградський щиро дякував за відновлення басейну начальнику районного відділу освіти Іванові Терлецькому, який узяв під свою опіку цей спортивний заклад. А Іван Васильович наголосив, що важко було б відремонтувати басейн без підтримки керівника АТЗТ "Степан Мельничук" депутата районної ради Мирослава ЧЕРВІНСЬКОГО, який всією душею уболівав за цю справу й, безумовно, допоміг фінансами.

Цього дня лунало чимало теплих слів подяки на адресу тих, хто доклав зусиль до відновлення басейну, адже тепер дітвора матиме чудову можливість опанувати водну стихію. На підтвердження цього юні плавці дружно шубовснули в теплу прозору воду, яка просто-таки манила до себе ніжною блакиттю.

Автор: Оксана КРОХМАЛЮК
Джерело: "Вільний голос" для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі