друкувати


ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ купив ФК Арсенал

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-15 05:25:20

Столичний мер Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ купив футбольний клуб "Арсенал" (Київ). Про це повідомив колишній власник клубу Вадим РАБІНОВИЧ.

Він, зокрема, розповів, що клуб придбав столичний мер, але президентом "Арсеналу", можливо, буде його син Степан ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.

Ціну клубу РАБІНОВИЧ поки не оприлюднив. Разом із тим, в одному зі своїх нещодавніх інтерв'ю він невисоко оцінив клуб, зазначивши, що на гроші, отримані від його продажу, навряд чи можна придбати пляшку доброго коньяку.

Нагадаємо, Вадим РАБІНОВИЧ продав "Арсенал" 11 січня. За його словами, він продав клуб, тому що буде претендувати на посаду президента української футбольної Прем'єр-ліги.

Раніше бізнесмен претендував на отримання землі в Києві для будівництва стадіону "Арсеналу". Втім, з цього нічого не вийшло.

Вадим РАБІНОВИЧ придбав ФК "Арсенал" у травні 2007 року. До цього клуб перебував у комунальній власності Київської міської державної адміністрації і деякий час знаходився на межі припинення існування. Команді не вистачало фінансів, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі