друкувати


В Коломиї горів магазин

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-15 02:41:13

14 січня в місті Коломия горіло побутове приміщення магазину "Килимові вироби і лінолеум". Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено газовий котел. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки в газовому обладнанні.

Як повідомляє прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 3 пожежі, дві людини загинуло.

14 січня обідньої пори в селі Новиця Калуського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Внаслідок пожежі вогнем було частково знищено підлогу, пошкоджено вікна, двері, меблі, телевізор та речі домашнього вжитку. На місці пожежі було виявлено тіла загиблих 2 людей: 68-річної домогосподині та її 43-річного сина. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення.

Вніч на 15 січня в селищі Ворохта Яремчанської міськради горіла господарська будівля. Вогнем було частково знищено дощаті стіни та крівлю споруди. За даним фактом ведеться дізнання.

Загалом з початку цього року на території Івано-Франківщини виникло 60 пожеж, у вогні загинуло 3 особи, повідомляє головне управління МНС Івано-Франківської області.

Обговорити на форумі