друкувати


Василю БАБІЮ виповнилося 60 років

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-14 12:14:09

Відомому прикарпатському письменникові, гумористу, краєзнавцю і педагогу Василю БАБІЮ виповнилося 60. Більшу частину життя він присвятив писемній творчості. У Богородчанському будинку культури відбувся творчий вечір Василя БАБІЯ "Сміх крізь кризу".

Привітати автора багатьох добрих книг прийшли відомі в краї люди, представники районної влади, активісти "Просвіти", духовенство, поети, письменники. Гості вітали ювіляра і називали його великою людиною нашого часу, патріотом, християнином, що глибоко переживає несправедливість сьогодення до простого люду.

Василь БАБІЙ народився в Серафинцях на Городенківщині, але так уподобав собі Богородчани, що осів тут і прижився. Ідей і проектів, які тут втілено в життя — не перелічити. За активність у спорті, громадській роботі, в культурному житті його поважають і люблять.

60 літ життя — немала дата, але вже й немало зроблено. І скільки ще роботи чекає на працелюбного пана Василя. Одна з його останніх праць — книга з вимовною назвою "Планета на ім'я Бандера".

Джерело: ОТБ ГАЛИЧИНА
Обговорити на форумі