друкувати


Різдвяний вертеп у податковій інспекції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-13 11:25:42

До податківців міста Івано-Франківська за традицією в черговий раз завітали з виставою вихованці Угорницької школи-інтернату для дітей–сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки. Зазвичай, вони радували шефів своїми виступами у День Святого Миколая. Цього ж року діти завітали сюди з Різдвяним вертепом.

Гра маленьких акторів нікого не залишила байдужими, адже діти виявились дійсно талановитими. Ролі таких казкових героїв, як Біда та Чортик, особливо майстерно зіграли вихованці школи-інтернат Оксанка Тараненко та Ромчик Шимчик. Разом з вертепом колядували і податківці.

Долею дітей-сиріт та дітей-інвалідів міські податківці переймаються вже не один рік. Вони часті гості в дитячих спеціалізованих закладах у День знань, на Святі останнього дзвоника, у День Святого Миколая та інші свята. Працівники ДПІ в м.Івано-Франківську постійно надають допомогу дітям у вигляді одягу, продуктів, солодощів, засобів гігієни, тощо.

Ось і цього разу після виступу діти почули не лише слова вдячності і любові, але й отримали подарунки. А торба колядників, які пройшлися між рядами податківців, швидко до верху наповнилася грошима. Ці кошти діти мають намір використати на придбання тренажерів до спортивної зали школи.

Вихованці Угорницької школи-інтернат подарували податківцям справжню Різдвяну казку. Коляда пройшла на славу, повідомляє ДПІ в м.Івано-Франківську.

Обговорити на форумі