друкувати


Ми - красиві, ми - з Прикарпаття (фоторепортаж)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-12 01:17:44

10 січня на сцені івано-франківської обласної філармонії відбувся черговий конкурс дитячої краси "Маленька красуня Прикарпаття-2008" та "Міні-містер Прикарпаття-2008".

У яскравому феєричному дійстві взяли участь 20 дітей віком від чотирьох до 13 років. За словами одного із головних організаторів, директора продюсерського центру "Фостер" Володимира ФЕДОРИШИНА, кілька років поспіль конкурс не відбувався, але про такі речі забувати не можна. Адже чи не найголовнішим завданням нині є виховання повноцінної гармонійної та красивої зовнішньо і внутрішньо особистості. Мине кілька років і ці Михайлики, Юрчики, Ганнусі та Ілонки стануть майбутнім країни. А яким майбутнім - залежить від батьків та педагогів.

Те, що країна може бути спокійною за свою будучність, засвідчили маленькі учасники. Кожна дівчинка та хлопчик продемонстрували, що вони не тільки є гарними, мають смак в одязі, але й ерудовані, талановиті. Поряд зі звичайними буденними бажаннями: мати багато подарунків, друзів, бути веселим і щасливим, кожен конкурсант розповідав, що має чимало недитячих мрій: подолати кризу в Україні, допомагати батькам у бізнесі, винайти ліки від усіх хвороб, встановити мир у воюючих нині країнах, зробити всіх на світі щасливими.

Під час трьохгодинної програми глядачі мали змогу насолоджуватися піснями, танцями, декламуванням віршів та гуморесок від майбутніх Заслужених і Народних артистів, переможців всеукраїнських та міжнародних конкурсів, банкірів, лікарів, зірок спорту і навіть... прем’єр-міністра. Величезна підтримка у залі продемонструвала журі популярність та лідерські задатки конкурсантів. Наприкінці свята кожен із маленьких і талановитих отримав заслужену нагороду.

Проте найбільше симпатії завоювали серед дівчаток: Вікторя Петрова, Аліна Качур та Юліна Мартинець. Вони одягнули корони маленьких красунь у своїх вікових категоріях. Серед хлопчиків першість вибороли Юрій ГОЛОВЧАК та Олександр САМЧУК. Щасливі переможці поїдуть у жовтні на всеукраїнський конкурс у Полтаву.


Виступає майбутня маленька красуня Аліна КАЧУР


Талановитий танцюрист Юрко ГОЛОВЧАК радіє перемозі


За корону треба триматися, вважає щаслива Юліанка МАРТИНЕЦЬ


Я - Вікторія, отож перемогла


Усі подарунки - маленькому принцу Саші САМЧУКУ


Яскраві моменти конкурсу


А мама хвилюється


Вони ще не знають що усі троє одягнуть корони


От виросту і стану міс світу


Група підтримки і підтанцьовки

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі