друкувати


Голуби миру

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-12 10:37:22

У спорткомплексі Івано-Франківського медичного національного університету Крайова організація ФСТ "Україна" та обласний клуб голубівників за підтримки міської влади провели IV Міжнародну виставку декоративних голубів.

У виставці взяли участь голубівники з Білорусі, Молдови, Німеччини, а також з Києва та майже усіх областей України. Любителі природи представили 140 порід голубів. Поміж чемпіонів серед порід є й з Прикарпаття. Це порода "Кар’єри" (власник Василь Тимофійчук із Снятина), "Узбеки" (Зіновій Дземан з Івано-Франківська) і "Якобіни" (Захар Куцик з Городенки). На завершення виставки проведено лотерею, де юні іванофранківці мали можливість виграти живий приз, а саме — голубів. Всіх голубівників нагороджено медалями та грамотами, а найкращим вручено кубки.

Організатори виставки висловлюють вдячність міському голові Івано-Франківська Вікторові Анушкевичусу за практичну допомогу в проведенні цього заходу, а також ректорату медичного університету в особі Євгена Нейка за надання приміщення спортивної бази. Окрема подяка — начальникові обласного відділення Ощадбанку України Василеві Кричуку та голові обкому профспілки Ніні Гушпіт

Автор: Ярослав ГОНТКОВСЬКИЙ
Джерело: ГАЛИЧИНА
Обговорити на форумі