друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 29 грудня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-30 12:09:15

Справжніми іменинниками, напередодні Нового року, стали мешканці Мишина. Спочатку в селі відкрили нове приміщення фельдшерсько-акушерського пункту та відділення "Укрпошти". А далі київські будівельники урочисто ввели в дію ще два об’єкти. Це місток через потічок та підвісну кладку. Обидва мости забрала повінь ще у липні.

Вручено дипломи та призи переможцям обласних конкурсів професійної майстерності серед керівників навчальних закладів "Директор сільської школи – 2008" та "Завідувач дошкільним навчальним закладом – 2008". Серед переможців є й Коломия. У номінації "Завідувач дошкільним навчальним закладом" третє місце посіла Тетяна Михальчук, завідувач садочка № 14 "Світанок".

Економічна криза таки вдарила по кишенях коломиян. Вона відчутно вплине на святкування новорічних свят. Хоча в Новорічну ніч столи мешканців Коломиї порожніми не будуть. Економити на їжі треба в останню чергу, кажуть наші краяни.

Виставка дитячого рукоділля відбулась у міському будинку дитячої та юнацької творчості. Приурочили її Новорічним та Різдвяним святам. Роботи своїх вихованців презентували керівники 31-го гуртка технічного напрямку.

Телеканал НТК вже отримує привітання з нагоди новорічних свят. Першою прийшла віншувати ЗОШ №8. Колядники, під керівництвом заступника директора навчального закладу Галини Ващук, бажали добра і злагоди в кожну родину.

У ФОСК "Прикарпаття" відбулись матчі чемпіонату Івано-Франківської області з волейболу. Участь в іграх взяли чотири команди з Коломийщини, Івано-Франківська, Калуша та Богородчан. З рахунком 3-0 коломияни перемогли івано-франківців, з таким же ж рахунком наші волейболісти програли партію калушанам. Наступні ігри обласного чемпіонату відбудуться після Різдвяних свят.


Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі