друкувати


Укрзалізниця запроваджує продаж квитків через мережу Інтернет

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-24 03:51:01

З 22 грудня 2008 Укрзалізниця запровадила 1-й етап з оформлення проїзних документів через мережу Інтернет.

Зайшовши на офіційний веб-сайт Укрзалізниці ( www.uz.gov.uа ) у розділ "Для пасажирів", можна отримати довідку щодо наявності вільних місць у поїздах, вартості проїзду та оформити бронь-замовлення через веб-сайт Укрзалізниці з наступним викупом проїзних документів у квитковій касі. Забронювати місця на поїзд можна за 45 діб до відправлення поїзда.

Оплата здійснюється платіжною карткою Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП) або міжнародною платіжною карткою (VISA, MasterCard, VISA Elektron, Maestro) тільки за операцію бронювання проїзного документа.

Після бронювання місць пасажир отримає унікальний код, який можна роздрукувати на звичайному папері. Якщо можливості друку немає, необхідно правильно записати цей код.

За пред’явленням коду можна викупити свій квиток у будь-якій касі Укрзалізниці, що здійснює продаж квитків на пасажирські поїзди, впродовж двох діб з часу замовлення.

У січні 2009 року планується впровадження не тільки бронювання, а й оплати проїзних документів через мережу Інтернет.

Також у 2009 році (друге півріччя) планується встановлення кіосків (автоматів самообслуговування) та розробка електронного квитка , повідомляє офіційний веб-сайт УкрЗалізниці.

Обговорити на форумі