друкувати


Віктор ЮЩЕНКО: Прем'єр-міністр оголосила опозицію нації

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-22 01:44:20

Своїми останніми заявами та звинуваченнями Прем'єр-міністр Юлія ТИМОШЕНКО фактично поставила себе в опозицію до українського народу та держави. Про це заявив Президент України Віктор ЮЩЕНКО в інтерв'ю телеканалу Інтер.

"Сьогодні проблема не у моїх стосунках з цією леді. Вона оголосила опозицію нації, державі", – сказав Президент. Глава держави нагадав, що відповідно до Конституції саме Прем'єр-міністр та Уряд відповідають за формування самостійної економічної та фінансової політики держави – натомість сьогодні Ю.ТИМОШЕНКО намагається "вмити руки" та перекласти відповідальність на інших.

"Ситуація, безумовно, давно вийшла з-під контролю Прем'єр-міністра", – сказав В.ЮЩЕНКО. – "... Але сьогодні вже наступає момент просто відповідальності. Хто буде відповідати за інфляцію 22 %? Зовнішня криза? Криза у нас сидить на ГРУШЕВСЬКОГО, на сьомому поверсі, в кабінеті Прем'єр-міністра".

Водночас Президент підкреслив, що Прем'єр-міністр, безумовно, буде відповідати за ту політику, яку вона проводила протягом року.

"Переконаний, Прем'єр-міністр сьогодні адекватно не може оцінювати економічні процеси та соціальні... Переконаний, разом із здоровими силами парламенту треба формувати сьогодні нові основи, засади і робити окремий план дій", – також сказав Глава держави.

Автор: Петро А. ВЛАСІЙЧУК ІІІ www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі