друкувати


УНП пропонує Олександра СЛОБОДЯНА на посаду міністра економіки

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-17 06:11:34

"На посаді Міністра економіки УНП бачить антикризового-менеджера", – заявив лідер Української Народної Партії, народний депутат України Юрій КОСТЕНКО. "Саме тому ми пропонуємо на цю посаду нашого однопартійця Олександра СЛОБОДЯНА",– сказав Юрій КОСТЕНКО.

"Сьогодні ми чуємо досить багато неадекватних оцінок реальної ситуації з боку Міністерства економіки", – зауважив народний депутат. "Зокрема нещодавно прозвучала заява міністра про те, що спад виробництва в Україні вже минув, і робляться такі заяви міністром тоді, коли Світовий банк прогнозує продовження рецесії у тому числі і в Україні", – обґрунтовує свою позицію Юрій КОСТЕНКО. "Економічна політика уряду має стати реалістично прагматичною і такою її здатний зробити Олександр СЛОБОДЯН, який вже продемонстрував своє вміння у реальній економіці, коли, очоливши підприємство у дуже скрутні 90-ті минулого століття, зумів вивести його на лідируючі позиції на ринку", – сказав голова УНП.

"Ми переконані, що така людина, як Олександр СЛОБОДЯН, котра вміє приймати нестандартні рішення, має досвід управління великим підприємством, знає проблеми підприємців не з розповідей, а з особистого досвіду та зможе вивести українську економіку з кризи",– зазначив лідер УНП.

Автор: Петро ВОЛЯ, www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі