друкувати


Список нової команди Ющенка - у кишені Гавриша

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-12 10:36:48

Перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Степан Гавриш розповів, що потрібно зробити Ющенку, щоб виграти наступні вибори.

"Вважаю, що бажання Президента балотуватися на пост лідера нації вдруге - цілком закономірний і очікуваний крок. А питання рейтингу - це більше питання технологій. Сьогодні реальної соціології в нашій країні, на жаль, не існує. Оскільки соціологи, в основному, живуть на партійних хуторах, працюють на партійні гроші і виконують їх замовлення. До того ж політичні процеси у нас досить швидкоплинні. У Ющенка є великі шанси повторно завоювати довіру виборців", - заявив Гавріш в інтерв'ю Дело.

"Він харизматичний і унікальний своїм світоглядом і служінням народу. Хоча його лібералізм, коректність і толерантність сприймаються як слабкість", - додав Гавриш.

Водночас Гавриш відзначив, що Ющенку доведеться серйозно модернізувати свою політику. "Це означає, що йому необхідно створити нову, більш креативну і одночасно інтелектуальну команду, яка буде здатна демонструвати успіхи. Виборець любить успішних людей", - відзначив він.

На питання, хто може увійти до цієї нової команди Президента, перший замсекретаря РНБО сказав: "У мене список в кишені, але навряд чи його слід показувати. Це виняткове право і воля Президента країни".

Джерело: "Газета.ua"
Обговорити на форумі