друкувати


Андрій НОВАК: Винуватцями кризи в Україні на 90% є ТИМОШЕНКО та СТЕЛЬМАХ

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-03 06:26:48

Винуватцями кризи в Україні на 90% є уряд і Нацбанк. Про це заявив автор книги "Як підняти українську економіку" Андрій НОВАК (на фото). На думку економіста, "українська влада сьогодні лише прикривається світовою кризою", тоді як саме вона відкрила всю недолугість економічної політики в Україні. Нині, за словами А.НОВАКА, "ми пожинаємо плоди багаторічної політичної діяльності", коли кожен наступний уряд, вважав свого попередника дурнем, працював не більше 9 місяців без економічної моделі, якою керуються всі країни світу.

Відтак, автор книги пропонує свою трифункціональну систему економічного розвитку держави, яка є результатом взаємодії трьох функцій: виробництва продукції, її продажу та розподілу коштів. Остання передбачає фінансовий результат, який повинен надалі підтримувати виробництво та соціальну складову.

На думку автора, біда української влади в тому, що уряд і Нацбанк, які є економічними центрами країни, лише у 2000 році працювали злагоджено. У всі інші роки незалежності України "ці два крила одного птаха" своїми рішеннями суперечили один одному.

Джерело: ZAXID.NET
Обговорити на форумі