друкувати


КЕНДЗЬОР: Те, що робив ТАРАСЮК, - позорище!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-11-20 10:06:32

"ТАРАСЮК поставив три завдання - прийняти рішення щодо блокування із БЮТ у разі проведення позачергових виборів, переобрати себе на другий термін, хоча всі знають, що такі питання не мають розглядатися на позачерговому з’їзді, і виключити з Руху "бунтівників" - голів Полтавської, Тернопільської, Івано-Франківської та Львівської крайових організацій", - прокоментував події, які відбулися на першому етапі XVIII позачергового з’їзду НРУ, голова Львівської крайової організації НРУ, народний депутат України Ярослав КЕНДЗЬОР.

"Ці намагання ТАРАСЮКА були провалені. На з’їзді було зроблено достатньо ріденький аналіз політико-економічної ситуації в країні. Також з’їзд проголосив, що висловлювати недовіру ТАРАСЮКОВІ не потрібно, але враховуючи те, як це все відбувалося, який ресурс було задіяно на його підготовку, це й не дивно, що "за" проголосувало 172 делегати. Найперше, це те, що до останнього мінялося місце його проведення, потім нас не хотіли пускати на з’їзд, далі нас обурили дії мандатної комісії щодо реєстрації делегатів. Бачачи таку ситуацію, таке рейдерство, ми не могли не зреагувати. Те, що вони робили, - це позорище", – наголосив Я.КЕНДЗЬОР.

Підсумовуючи результати з’їзду, він додав, що було домовлено, що на цьому етапі буде розглянуто політико-економічну ситуацію в Україні, проголосовано питання довіри Борисові ТАРАСЮКОВІ. "На цьому зупинилися. До травня наступного року, коли відбуватиметься наш звітно-виборчий з’їзд, він може бути спокійним, але я вважаю, що ТАРАСЮК програв, оскільки рядові члени НРУ на цьому з’їзді вперше почули інформацію про реальний стан справ, їм говорили, що це все "розкольники" каламутять воду, їм не надавали правдивої інформації, що реальна причина наші ідеологічні розбіжності, те, що ТАРАСЮК хоче союзу із БЮТ", - додав нардеп.

Джерело: ZAXID.NET
Обговорити на форумі