друкувати


Чиє би мичало або Луценко ФАК

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-10-27 05:28:14

В інтернеті пройшло, що Міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО прогнозує, що спонсорами нової коаліції, яку ніби буде створено після дострокових парламентських виборів, стануть бізнесмени Дмитро ФІРТАШ, Рінат АХМЕТОВ та Ігор КОЛОМОЙСЬКИЙ. Про це ЛУЦЕНКО заявив у Львові.

У мене виникла підленька думка, а що оце робить у Львові син комуністичного важака. Невже уже його не хотять слухати хоча б у рідних краях? Видно що немає що сказати. Тай зрештою а де ці його ріді сторони? Ну це так, як то кажуть ліріка.

Мені дуже цікаво знати з яких це таких джерел нашому герою стало відомо отаке?... Ну коли той же КОЛОМОЙСЬКИЙ давав гроші на список БНУНС, де так би мовити "ЛІЦОМ" був Юрій ЛУЦЕНКО, він же не збирав журналістів та й не розказував хто і за що дає гроші. Головне, щоб Юра став депутатом, а потім мав змогу шантажвати Президента ЮЩЕНКА, що якщо він не стане міністром, то тоді таке почнеться!..

І ще одне, був Юрко колись у компартії, далі "здал товаріщей", часи були не певні. Он СУХИЙ утік з Тернополя аж до Луганська. Далі була "боротьба" з КУЧМОЮ разом із новим партійним попутнім, товаришем МОРОЗОМ. Що у результаті? Вчасно звідтам дременув, без "стида і совєсті" до Президента. І ось тобі знову, їздимо Заходом України та знову поливаємо уже знову колишніх своїх соратників. Котрих у свій час називав побратимими. Хіба знав, що воно таке побратимство? Та й чи були вони соратниками? Як тепер видно, що ні.

А ще - ви уявляєте, щоб одночасно вищеназвані ЛУЦЕНКОМ панове ФІРТАШ, АХМЕТОВ, КОЛОМОЙСЬКИЙ, мали спільний проєкт. Можу уявити їх собі за коньяком, і не більше. Ну це так між іншим.

"Спонсорами політичних сил, які хочуть перевиборів, є фінансова коаліція ФАК – Фірташа, Ахметова та Коломойського", - стерджує ЛУЦЕНКО. "Перші двоє, не приховуючи, підтримують та фінансують Партію Регіонів і Блок Литвина, а пан Коломойський – "Нашу Україну". Вони хочуть отримати всю повноту виконавчої влади, в тому числі і владу прем’єра", - додав він.

А чи сказав ЛУЦЕНКО хто фінансує його, хто фінансує його нову попутню Юлію ТИМОШЕНКО. Напевне, що не сказав. Тай не скаже він николи. Він же принциповий, білий і пухнастий, а всі иньші г…но!

"Я впевнений, що група ФАК об’єднується для організації виборів під свої економічні та бізнесові інтереси", - сказав ЛУЦЕНКО. Юрію Віталієвичу, скажіть буль ласка, а під чиї інтереси аб'єднались найбільша кааліциянтка з вами та різною-прерізною підтанцьовкою усяких катеринчуків, стретовичів, кармазіних і тарасюків? І чи не скаже на майбутніх виборах, котрі обов'язково та відбудються, Український Народ вам та вам подібним фак…

Автор: Василь ВИШИВАНИЙ
Обговорити на форумі