друкувати


Перевірте свої персональні дані в Державному реєстрі виборців!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2014-10-15 03:00:02

На 26 жовтня 2014 року призначено позачергові вибори народних депутатів України.

Закликаємо усіх жителів міста яким виповнилося або на 26 жовтня 2014 року виповниться 18 років і які мають право голосу перевірити свої персональні дані, внесені до Реєстру, на офіційному веб-сайті “Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua) в розділі “Особистий кабінет виборця”.

Звертаємо вашу увагу на те, що з 15 жовтня на виборчих дільницях міста Коломиї можна буде ознайомитись з попереднім списком виборців відповідної виборчої дільниці. Кількість виборчих дільниць, їх розташування та межі залишились такими самими як на виборах Президента України 25 травня 2014 року.

Заяви громадян про включення до Реєстру, зміни персональних даних та щодо тимчасової зміни виборчої адреси для виборців, які 26 жовтня не матимуть можливості голосувати за зареєстрованим місцем проживання приймаються щоденно (як в робочі так і у вихідні дні) до 20 жовтня включно (за виключенням 11 жовтня - дня формування файлів списків виборців та запрошень виборцям коли внесення змін до Державного реєстру виборців заборонено) при наявності підтверджувальних документів, в т. ч. обов’язкового пред’явлення паспорта громадянина України.

Для перевірки та уточнення своїх персональних даних просимо Вас звертатися до відділу ведення Державного реєстру виборців Коломийської міської ради за адресою: м. Коломия, просп. Михайла Грушевського, 1, каб. 32, тел. 4-79-94, 2-02-73, 2-25-86.

Джерело: Відділ ведення Державного реєстру виборців Коломийської міської ради