друкувати


Злата ХОДОС: "Україна понад усе!"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2014-08-23 08:00:18

Маковим цвітом наповнився наш отчий край у полум’ї війни за честь і гідність Українця. Напередодні двадцять третьої річниці Дня Незалежності України огортають душу думки про відомих і безіменних Героїв. Тих, хто уже не з нами. Хто сповна віддав усе що міг українській незалежності.

Війна закінчиться. І ми завжди пам’ятатимемо про ціну нашої Перемоги. Закарбуємо в історії й, закладаючи фундамент нового Українського світу, зробимо її матрицею сприйняття нашого національного буття.

Свято 24 серпня вперше для кожного з нас набуло змісту Святості. Об’єднані єдиними прагненнями до Волі й Незалежності, ми ще ніколи не були такими близькими і рідними один одному, як тепер. Згуртувавшись до боротьби із ворогами, ми задекларували світу найвищі моральні цінності і правила, притаманні справжнім Людям.

Ми - справді великий Народ. Народ, який століттями і поколіннями приносив криваві жертви за майбутнє своєї Нації. Ми - Народ, який перестав сподіватися на когось і усвідомив силу власних дій та справ для перебудови всієї планети.

"Україна понад усе!" - тепер лунає не тільки з наших вуст, а й в наших серцях, де закарбована пам'ять про жертовні подвиги Героїв України. Тому, у цей Великий день, ми повинні бути разом, щоб гідно вшанувати загиблих борців за незалежність України і сердечно подякувати живим.

Щоб у єдиному прагненні помолитися за Мир і Благополуччя нашої Батьківщини і разом проектувати її світле майбутнє.

Автор: Злата ХОДОС, місто Київ