друкувати


Група "Інформаційний Опір": "Сім’я" фінансує сепаратистів через "7-й кілометр"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2014-05-05 09:30:55

Група "Інформаційний Опір" отримала підтвердження того, що провокації проросійських сепаратистів в Одесі фінансуються "Сім’єю" Януковича.

Зокрема, за нашими даними, провокація 2 травня в Одесі, що мала результатом загибель безлічі людей, фінансувалася за рахунок коштів, отриманих від діяльності знаменитого ринку " 7 кілометр" поблизу міста.

Раніше за рахунок цих коштів з лютого цього року фінансувалася діяльність одеського АнтиМайдану, включаючи життєзабезпечення табору сепаратистів на Куликовому полі і їх пряму фінансову "підтримку", включаючи проплачування проросійських акцій.

Трагедія в Одесі - не перший захід, який фінансувалося "Сім’єю" за рахунок коштів, отриманих від діяльності ринку "7 кілометр".

На початку лютого цього року таким же чином був профінансований погром, влаштований під Одеською облдержадміністрацією групою бойовиків в однаковій екіпіровці.

Ринок "7 кілометр" на сьогодні - єдиний не перекритий канал живого "налу" для фінансування сепаратистських акцій .

Фінансування по інших каналах утруднено через перебування основних гравців "Сім'ї" за кордоном. У той же час, за деякими даними , щоденна чорна каса ринку "7 кілометр" коливається від 500 000 до 700 000 тис грн. На даний момент , за інформацією ЗМІ , ринок належить Юрі Іванющенко ( Єнакієвському ). Безпосереднє керівництво ринком здійснюється через Івана Аврамова.

Раніше СБУ повідомляла про те , що представники "Сім'ї" фінансують діяльність проросійських екстремістів в Україні.

Джерело: Група "Інформаційний Опір"