друкувати


Звернення "Правого сектору" до олігархів України

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2014-02-20 03:00:28

Дмитро Ярош, лідер "Правого сектору", опублікував на своїй сторінці у Facebook звернення до багатих і впливових громадян України.

Звернення “Правого сектору” до найбагатших та найвпливовіших громадян України

За роки незалежності України слово "Олігарх" набуло негативного змісту у головах громадян України. З олігархами в Україні асоціюються лише корупційні схеми, розкрадання, кримінальні "розборки".

Сьогодні у вас є шанс змінити відношення людей до себе ставши на їхню сторону з метою зупинення кровопролиття. Ми всі розуміємо що ви маєте визначальні економічні важелі впливу на Януковича, ми усвідомлюємо, що позбавившись вашої підтримки Він буде змушений зупинити кровопролиття оскільки фінанси це - єдиний ресурс який сьогодні дозволяє Януковичу боротися з власним народом.

Закликаємо вас зупинити будь-яку підтримку діючої влади та оголосити її представникам повний економічний та психологічний бойкот з наступними вимогами до Януковича:

1. Негайна конституційна реформа в Україні , з урахуванням висновків Венеціанської комісії.

2. Створення нового технічного уряду, під головуванням авторитетної не заполітизованої людини, уряд повинен бути сформований з найкращих фахівців, що не мають політичного окрасу та політичних амбіцій.

3. Розпуск Верховної ради, як органу, що не зміг взяти на себе відповідальність і вирішити конфлікт.

4. Відставка Януковича.

Підтримка вами цих вимог і ваш тиск на Януковича з метою їх реалізації дозволить зупинити кровопролиття в країні і зберегти її цілісність і суверенітет.

 

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош