друкувати


Чи хоче головний лікар івано-франківської лікарні хоче привласнити територію міського озера?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2014-01-13 12:30:07

Кілька місяців тому до редакції "Бліц-Інфо" надійшов лист від мешканця Івано-Франківська Василя Томашевського. Чоловік написав, що поряд з міським озером, позаду Центральної міської клінічної лікарні почали масово зрізати здорові, зелені дерева.

За інформацією небайдужого іванофранківця, на даній території керівництво Центральної клінічної лікарні вирішило збудувати овочесховище для власних потреб.

"Та для цього вони вирішили захопити частку території міського озера. І вже навіть паркан між озером та лікарнею зняли", - наголошує занепокоєний чоловік.

Тоді головний лікар Івано-Франківської Центральної клінічної лікарні Тарас Масляк запевнив кореспондента "Бліц-Інфо" що, кілька тополь зрізали заради безпеки мешканців міста.

"Близько місяця назад був сильний вітер, який зламав верхівки двох тополь. І одна з них впала на автомобіль, що стояв поруч. А інша ледь не поранила жінку, що проходила мимо. Тому я звернувся листом до Департаменту ЖКГ, щоб вони зрізали всі аварійні дерева поруч лікарні. І ці тополі віджили свій вік", - пояснював Тарас Романович.

Пан Масляк також зауважив, що звинувачення у бажанні привласнити чужу територію абсолютно безпідставні і не відповідають дійсності. І нічого будувати на тій території він не планує.

Тоді ж головний лікар запевнив, що паркан поставлять назад вже через тиждень.

"Там ще комунальники не все зрізали, що було потрібно. Крім того, коли ті гілляки падали, то його погнули і треба ще відремонтувати. Ще там буде зрівнюватись глина. А потім на те саме місце буде поставлений паркан, що розділяє території лікарні та міського озера. Мешканці міста можуть не переживати. Масляк не хоче захоплювати територію міського озера!", - наголосив Тарас Романович.

Від того часу минуло понад два місяці, а паркану між озером та лікарнею досі немає. Це факт дуже непокоїть небайдужих мешканців міста на чолі з Василем Томашевським. Вони не можуть зрозуміти, чому й досі не відновлений паркан? Адже аварійні дерева вже зрізали, а територію розрівняли...

Василь Антонович стверджує, що саме таким чином, лікарні відійде частина території міського парку.Варто зауважити, що крім громадськості, ситуацією з невстановленим парканом занепокоєний і директор комунального підприємства "Парк культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка", Володимир Ротару. Він ще понад місяць назад написав офіційного листа до головного лікаря міської лікарні Тараса Масляка з проханням відновити паркан між дорученими їм територіями. Та не отримав жодної відповіді.

Як вдалось з’ясувати кореспонденту "Бліц-Інфо" у Департаменті житлово-комунального господарства, комунальники до сумнозвісного паркану ніякої справи не мають.

"Так, ми зрізали там аварійні дерева за проханням головного лікаря Тараса Масляка. Та відновлення того паркану вже не наша справа, а керівництва лікарні", - зауважили у Департаменті.

Що з цього приводу думає головний лікар Центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк, кореспонденту "Бліц-Інфо" так і не вдалось дізнатись. Адже Тарас Романович вже кілька тижнів не відповідає на дзвінки.

Джерело: Бліц-інфо