друкувати


Мінус зайві кілограми за допомогою кориці

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-11-21 12:30:31

Кориця покращує здоров'я і допомагає позбутись зайвих кілограмів. Цій приправі приписують численні цілющі властивості. Їй навіть під силу управлятися зі збоями в роботі організму людини.

Зокрема, кориця здатна покращувати настрій, приводити в норму зорову пам'ять, відновлювати процес кровотворення а також поліпшувати роботу головного мозку.

Не випадково її включають до складу численних дієт. Нерідко кориця стає складовою в дієтичних програмах, які передбачають обмеження солі й цукру. Настільки часте використання кориці для схуднення грунтується на тому, що приправа не тільки позитивно впливає на роботу всіх органів, а й очищає організм від шлаків і токсинів.

За словами дієтологів, кориця, яка використовується для схуднення, здатна благотворно впливати на роботу шлункового кишкового тракту. Це дозволяє нормалізувати процес травлення. У підсумку поліпшується всмоктування їжі, в прискореному темпі виводяться перетравлені харчові продукти. Також ця спеція позитивно впливає на роботу нирок. А правильне функціонування нирок - прямий шлях до схуднення.

Джерело: Освітній портал